Ugyanaz, de mégis más!

Hirdetmény

Tájékoztatók


De-Max Halláscentrum Zalaegerszegen

Ugyanaz, de mégis más!

 

Az Európai Unió elvárásainak megfelelni nem minden esetben könnyű feladat, a De-Max Halláscentrum mégis örül a változásnak, hiszen az igen éles konkurenciaharcban minden szolgáltatónak, vállalkozásnak lehetősége nyílik arra, hogy bebizonyítsa piacképességét. A páciens kivizsgálása kellő szakértelmet, körültekintést igényel, ami bizony igen időigényes feladat. Legoptimálisabb esetben is, vagyis mire egy-egy új vendég hallókészüléket kap, három-négy hét telik el. Ha valakit egy hét alatt látnak el, kivétel természetesen ez alól, ha a páciens sürgősségi hallókészülék-rendelést kér, az már egy kicsit elgondolkodtató.

Az sem árt, ha a szolgáltató kiválasztása előtt alaposan szétnézünk a hazai piacon.
Telefonon érdeklődjünk, hogy a kivizsgálás mennyibe kerül. Drágább-e a készülék, mint a kórházakban? Figyeljünk arra is, hogy az ellátás árát belekalkulálták-e a készülékek árába(?) Van-e lehetőségünk próbahordásra? A telefonos beszélgetés alatt már lemérhetjük, hogy az adott helyen a kolléganő mennyire biztos vagy bizonytalan azt illetően, amiről beszélnie kell. Figyeljünk arra, hogy mi fontosabb a számára: az, hogy rábeszélje az érdeklődőt a hallókészülékre, vagy az, hogy a potenciális ügyfél számára pontos és részletes felvilágosítást adjon? Mivel egyes készülékek, egyedi igénytől és választástól függően, magasabb árkategóriába eshetnek, egyáltalán nem mindegy, hogy a pénzünkért mit is kapunk.
Ettől függetlenül a hallókészülék-ellátás terén soha nem az jelentette a legnagyobb problémát, hogy a készülékek megfizethetetlenek, hanem sokkal inkább az, hogy sokan még mindig úgy vélik, kínos azt viselni. Pedig minél előbb felfedezi valaki, hogy a meglévő hallásveszteség miatt a mindennapi kommunikáció gondot okoz számára, illetve szakellátóhoz fordul vele, annál olcsóbban ússza meg a készülékvásárlást is.
A De-Max Halláscentrum szolgáltatása, bő áruválasztéka pár hete már a zalaegerszegiek számára is elérhető. A szakképzett kolléganők, előzetes időpont-egyeztetést követően, állnak az érdeklődők rendelkezésére.
Akik úgy gondolják, még több információra lenne szükségük, munkaidőben hívják ingyenes zöldszámunkat: 06-80-20-44-89
Címünk: 8900 Zalaegerszeg, Kossuth Lajos u. 52/a. Tel.: 92-511-604.

vissza az elejére


Hirdetmény

Tájékoztatom Zalaegerszeg város választópolgárait, hogy a 2004. december 5-i népszavazásra a választói névjegyzék elkészült. A névjegyzékbe történő felvételről szóló értesítőt 2004. november 6-ig kapják meg a választópolgárok.
A névjegyzék 2004. november 6-tól november
13-án 16.00 óráig kerül közszemlére, amely az Okmányirodában megtekinthető. (Zalaegerszeg, Kossuth út 17–19. földszint).
A hajléktalanok szavazására a 16. számú szavazókört jelöltem ki, melynek helye: Petőfi Sándor Általános Iskola, Zalaegerszeg, Kosztolányi út 17–19.
A helyi választási iroda vezetője: Dr. Kovács Gábor.
Székhelye: Zalaegerszeg, Kossuth út 17–19. I. emelet 103. iroda. Telefonszáma: 92/ 502-102.
Dr. Kovács Gábor, a helyi választási iroda vezetője

vissza az elejére


Tájékoztatók

Lakossági fórum Bozsokon és Botfán

Tisztelettel meghívjuk az érintett Bozsoki- és Botfai-hegy telektulajdonosait az ivóvíz-beruházással kapcsolatos fórumainkra az alábbi helyszíneken és időpontokban:

2004. november 11-én (csütörtökön) 18.00 órakor az Izsák ÁMK-ba,
2004. november 13-án (szombaton) 17.00 órakor a botfai faluházba.

Minden érintett gazdát, telektulajdonost szeretettel várunk.

Dr. Gyimesi Endre polgármester, képviselő
Herkliné Ebedli Gyöngyi képviselő

* * *

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlése 2004. december 3-án (pénteken ) 17.00 órától

közmeghallgatást tart

a Zalaegerszeg, Széchenyi tér 5. szám alatti épület dísztermében, melyre minden érdeklődőt tisztelettel meghív.

Téma: – Szelektív hulladékgyűjtés helyzete és tapasztalatai
– Sétálóutca kialakításának lehetősége
A közgyűlés tagjaihoz kérdéseket lehet intézni a helyszínen illetve írásban a Polgármesteri Hivatal Önkormányzati Osztályának címezve (Zalaegerszeg, Kossuth L. u. 17–19. ), valamint a 502-116-os telefonszámon.

* * *

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata és
Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata

tisztelettel meghívja Önt és Családját a II. Világháborúban elhurcolt
és elhunyt roma áldozatok emlékére rendezett megemlékezésre.

Emlékbeszédet mond: dr. Gyimesi Endre polgármester

Időpont: 2004. november 3. (szerda) 17.00 óra

A megemlékezés és gyertyagyújtás helyszíne: Zalaegerszeg, Vasútállomás

vissza az elejére


ZalaEgerszeG

Zalaegerszeg város honlapja

Zala Média online