Élményt nyújtani a vezetéshez

Minden, aminek a kertben a helye

Tízéves a Karát Óra-Ékszer Szaküzlet


Ford: a kicsitől egészen a nagyig

Élményt nyújtani a vezetéshez

 

Zalaegerszegen bizonyára sokak számára ismerősen cseng az Auto-Egerszeg Kft. neve, hiszen a cég immár több esztendeje ajánlja legújabb Ford-gépkocsimodelljeit az érdeklődők figyelmébe. A Berzsenyi út 73. szám alatt található szalon munkatársai minden autóvezető igényét próbálják maximálisan kielégíteni, így foglalkoznak például új és használt gépkocsik értékesítésével, de az autók karbantartása, valamint javítása területén is teljes körű szolgáltatással állnak a gépjármű-tulajdonosok rendelkezésére.

Baranyai IstvánA cég kínálati palettája évről évre szélesedik, ennek köszönhetően a szalon értékesítői a legkisebbtől egészen a legnagyobb kategóriáig kínálnak modern és új generációs gépkocsikat az ügyfelek számára. A modellek közül a legkisebb a Ford Ka, amellyel már régóta találkozhatunk az utakon. Baranyai Istvántól, az Auto-Egerszeg Kft. értékesítési vezetőjétől megtudtuk, ezt a kedvelt autót – amely immár sportos és kabrió kivitelben is megvásárolható – leginkább az egyedülállók és fiatal párok választják. A sorban a következő modell a Fiesta, amely a legnépszerűbb a kisautó kategóriát tekintve. Európában egyébként független adatok alapján a legmegbízhatóbb kisautónak választották a Fiestát. Ez egy teljesen megújult modell, amely másfél évvel ezelőtt került ebben a formában a piacra. Manapság egyre többen határoznak úgy, hogy Fiestát vásárolnak, hiszen felszereltségét tekintve majdhogynem egyedülálló a versenytársaihoz viszonyítva.
A gépkocsi megvásárolható hétköznapi használatra alkalmas, szolidabb kivitelben, de megtalálható a sportos és a komfort verziójú Fiesta is. A „vagányabb” vezetőket ugyancsak szerették volna kiszolgálni a tervezők, számukra egy 150 lőerős, benzinmotoros autót készítettek. Emellett a kifinomult ízlést követőkre is gondoltak, hiszen plüsskárpittal, valamint dekorelemekkel felszerelt Fiesta szintén kapható a Ford-szalonokban.

Hamarosan megszépül a Berzsenyi úti szalon.Megjelent a Fiesta-családban egy különleges autó, a Fusion. Ez egy különböző ötletekből létrejött gépkocsi, amely eredetileg városi szabadidő-autónak készült, de később továbbfejlesztették. A Fusiont azoknak ajánlják, akik olyan útviszonyok között autóznak, ahol szükséges egy kicsit magasabb padlómagasság, hiszen az autó nagyobb kerekeken gurul, így kevésbé érzékeny az úthibákra, valamint parkolásnál a padkára. A kocsi hátsó kialakítása olyan, mint egy kombiautóé, eleje, mint egy terepjáróé, és ehhez egy hatalmas belső tér társul.
A Ford Focus Európa egyik legnépszerűbb autója, amely különböző frontokon számos díjat zsebelt be. A vásárlók azért kedvelik, mert a kedvező árért egy kiváló minőségű és nagyon jól felszerelt gépkocsit kapnak cserébe. A Focus remekül kiszolgálja a családokat, de a vállalkozók is szívesen használják a mindennapi munkájukhoz. Mindezt bizonyítja, hogy a modellt két évig Európa legmegbízhatóbb autójának választották, s ezentúl 1999-ben Európában, míg 2000-ben az Egyesült Államokban a Focus lett az „év autója”. A közelmúltban piacra dobták a Focus fejlesztett változatát is, s ennek az új irányzatnak a C Max volt az első példánya. Ennél a kocsinál a már rendelkezésre álló megbízható műszaki alapokat, egy új formával szerelték fel. A C Max egy olyan egyterű autó, amely a Focus padlólemezére épült, s leginkább azoknak ajánlják, akik szeretik az ötletesebb megoldásokat és igénylik, hogy a belső tér jól variálható legyen autójukban. Főként családok kedvelik a C Maxot, hiszen ennél a kocsinál tetszés szerint alakíthatóak a hátsó ülések. Ez a modell is azt az irányvonalat képviseli, amelyet a Ford megcélzott, azaz az autó nyújtson különleges vezetési élményt a sofőrnek. Ennek szellemében a Ford egy olyan modellgarnitúrával rukkolt elő, amelynek autói rendkívül jól kormányozhatóak és élvezetes autózást biztosítanak.

A legújabb modellek várják az érdeklődőket.A Mondeo a Ford-család egyik legnagyobb kategóriájú gépkocsija. Ez a típusnév 1993 óta létezik, s immár a modell harmadik generációs változata fut az utakon. Ez egy remekül felszerelt autó, s a kedvező ára és megbízhatósága miatt nagyon kedvelt a vásárlók körében. Manapság a Mondeo olyan modelljei jelennek meg, amelyek a különleges limitált szériát jelentik. Ilyenkor lényeges extra tartalmat épít be a gyártó az autóba. Az Executive valamint a Titanium modellt például közel 900 ezer forint értékű extra felszereltséggel kínálják az értékesítők.
A haszongépjárművek területén szintén minden igényt próbáltak kielégíteni a Ford tervezői, hiszen a Fiesta haszongépjármű modelljétől egészen az óriási belterű Transitig minden vásárló megtalálhatja a tevékenységéhez leginkább illő gépjárművet.
Baranyai István elmondta, a jövőben még tovább bővítik szolgáltatásaik körét, így erősíteni kívánják az ügyfélszolgálati rendszert, és a szalon épületét is felújítják. Utóbbi egy több mint 100 millió forintos beruházás lesz, melynek eredményként megszépül a szalon, a szerelőműhely és a környezet is. Az Auto-Egerszeg Kft. éppúgy mint a Ford Motor Company a maximumot kívánja nyújtani korrekt áron ügyfelei számára és ehhez teremti meg a szükséges feltételeket.
Minőség, megbízhatóság, Ford

vissza az elejére


Egyedi választék az Aranyeső Kertcentrumban

Minden, aminek a kertben a helye

 

Az Aranyeső Kertcentrum Zalaegerszeg egyik legnagyobb választékot kínáló árudája, ahol a különböző kerti kiegészítők mellett mindenki megtalálhatja a kertjébe, hétvégi házához leginkább illő növényeket.

Aktuális munka: vermelik a gyümölcsfákat.Tóth Péter, az áruda vezetője elmondta: a tavalyi szezon a kedvezőtlen időjárási viszonyok ellenére – hiszen ez az időszak majdhogynem az áprilisi hónapra koncentrálódott – jól sikerült. Mindez annak köszönhető, hogy a korábbi évekhez hasonlóan a gyümölcsfákat és a szőlőoltványokat nagy mennyiségben vásárolták a kertbarátok. Emellett az örökzöldek, azaz a tuják és a fenyőfélék, valamint az egyes évelő növények ugyancsak nagy népszerűségnek örvendtek és örvendenek ma is a vásárlók körében.
Az Aranyeső Kertcentrum vezetői az elmúlt szezon óta folyamatosan bővítették a kínálatot, így az árudában immár kerti munkagép-bemutató is helyet kapott, és a tavi és vízi növények számára külön tavat alakítottak, ahol a vevők számára megfelelő környezetben tudják prezentálni az eladásra váró növényeket. Nyáron öntözőrendszert építettek ki, és a túlzott napfénytől megóvás érdekében több növényhez árnyékolót helyeztek ki.
– Az idei szezonra, amely ősszel kezdődik, már augusztus elején megkezdtük a felkészülést – folytatta Tóth Péter. – Jelen pillanatban a gyümölcsfák és a szőlőoltványok szakszerű elvermelése adja a legtöbb munkát az áruda munkatársainak. Egy-egy szezonban körülbelül 3000–3500 gyümölcsfa és ugyanennyi szőlőoltvány érkezik hozzánk, melyeket megfelelően el kell tárolnunk a jövő tavaszig. A mi vásárlóink nagyobb része kis tételben vásárol növényeket, bár néha előfordul komolyabb mennyiségű megrendelés is. Sokan, akik betérnek hozzánk, már konkrét elképzeléssel jönnek vásárolni, s azt mondják, hogy szeretnének egy bizonyos sövényfajtát, egy meghatározott lombhullatót és ehhez még valamilyen tavaszi növényt. Többen úgy gondolkodnak, hogy úgy rendezik be kertjüket, hogy minden évszakban pompázzon valami a területén, azaz utánanéz annak, hogy melyik időszakban melyik növényt kell elültetni. A célunk az, hogy a lehető legtöbb segítséget nyújtsuk az embereknek a kertjük megszépítéséhez, ezért a rendkívül széles árukészletünk mellett kerti bútorokkal, térkövekkel, valamint kertgondozáshoz szükséges kiegészítőkkel állunk a rendelkezésükre. Kerti tavak megépítését is vállaljuk, a megrendelőnek ehhez csupán az igényeit kell közölnie velünk.
A vevőket ugyan az eladók már a vásárláskor ellátják a növények tartásával, gondozásával kapcsolatos minden szükséges információval, de gyakran előfordul, hogy egy-egy kertbarát tanácsért visszatér a centrumba. Az áruda vezetője hangsúlyozta, mindenki bizalommal fordulhat hozzájuk információért, hiszen később is szívesen adnak tanácsot a kertrendezéshez, illetve a növények gondozásához.
Megtudtuk, a mostani szezon immár az európai uniós szabályozás szerint zajlik. Ezzel kapcsolatban Tóth Péter kifejtette: az Aranyeső Kertcentrum valamennyi engedélyét megújították, illetve a növények kísérő okmányaival kapcsolatos változásokat is alkalmazzák már a mindennapi munkájuk során.

vissza az elejére


Öt napig 10% engedmény az arany és ezüst ékszerek árából

Tízéves a Karát Óra-Ékszer Szaküzlet

 

Rendkívüli akcióval ünnepli tízéves születésnapját a Csipke üzletház földszintjén a „Karát” óra-ékszer szaküzlet! A hozzánk betérő vásárló különleges arany és ezüst ékszerekből, 120-féle karikagyűrűből – a hagyományostól az exkluzívig –, egyedi karóramodellektől az egyszerűbbekig válogathat kedvére. Ezüst ajándék- és dísztárgyakkal, bizsukkal lepheti meg szeretteit, ismerőseit az, aki minket választ.

A Karát ékszerbolt Európa téri kirakata. Cégünk családi vállalkozás. Tevékenységünket divatórák, divatékszerek árusításával kezdtük, majd a szükséges végzettség megszerzése után kezdtünk el foglalkozni arany ékszerek forgalmazásával és megnyitottuk elegáns szaküzletünket. Mindez tíz évvel ezelőtt történt; az azóta eltelt időszak alatt folyamatosan fejlesztettük fel termékkörünket, azt a célt tűzve magunk elé, hogy a vásárlókat minél magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni, figyelembe véve az elvárásokat. Talán ennek is tudható be, hogy ma kiterjedt vevőkörrel rendelkezünk; a Dunántúl számos településéről is járnak hozzánk törzsvásárlók, nekik és minden kedves vásárlónknak ezúton is köszönjük a bizalmat.
Üzletünkben az ékszerek, órák, dísztárgyak nagy választékával valamennyi korosztály igényét ki tudjuk elégíteni. Manapság különösen a fiatalok körében keresett termék a vésett köves fehérarany, az idősebb korosztály számára a brillköves ékszerválasztékunkat ajánljuk. Ezek egy része magyar termék, és mivel hazai ékszergyártó cégekről van szó, lehetőség van egyedi igények teljesítésére is.

Üzletünk a Dunántúl legnagyobb óraválasztékával rendelkezik, bizonyos óramárkák kizárólagos forgalmazója vagyunk. Svájci, japán, német gyártmányú karórák kaphatók nálunk. Svájci termékeink közül megemlíteném a DOXA, ROAMER, TISSOT, DKNY, SWATCH márkajelűeket. Japán márkáink közé tartoznak a CITIZEN, CASIO, NIKE, GUESS, Q & Q – ami manapság nagyon közkedvelt –, és új márkánk a NICE, amely elegáns, modern tokozással készült. Gyűjtőknek is ajánljuk különleges mechanikus szerkezetű DOXA modelljeinket – ezek egy ötszáz darabos limitált család tagjai –, amelyek a svájci chronométer ellenőrző intézet hivatalos „Chronometer” minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek. Igazi különlegesség még a Citizen Ecodrive modellje, amely fény által töltődik fel, alaptípusa 90 napig, csúcsmodellje akár 500–600 napig is működik újabb feltöltés nélkül. Ugyancsak széles választékunk van ezüst ékszerekből és ezüsttárgyakból, különféle érmékből, gyertyatartókból, névjegykártyatartókból, keresztelői ajándékokból. Ezeket kérésre vésetni is tudjuk.
Tízéves születésnapja alkalmából rendkívüli akcióval várja kedves vásárlóit a „Karát” óra-ékszer szaküzlet november 8. és 13. között, valamennyi arany és ezüst ékszer árából 10% kedvezménnyel. Ezenkívül állandó akcióink vannak egyes óramárkáink modelljeiből, jelenleg a SECTOR-karórák kaphatók 20% engedménnyel, november 10. és 20. között pedig a GUESS-karórák vásárolhatók meg 30% kedvezménnyel.
Ünnepeljenek velünk, térjenek be hozzánk Zalaegerszegen a Kossuth L. út 4–6. sz. Csipke üzletház földszintjére a „Karát” óra-ékszer üzletbe.
MEGÉR EGY PILLANTÁST!

vissza az elejére


ZalaEgerszeG

Zalaegerszeg város honlapja

Zala Média online