Minden igényt kielégítő szolgáltatással

A megújuló energiák hasznosításáért


Minden igényt kielégítő szolgáltatással

ÁPRILISBAN JÖN, DE MÁR MEGRENDELHETŐ AZ S-MAX

  A tavalyi esztendőben magas követelményeket állított a Ford a márkakereskedőkkel szemben. Talán ennek is köszönhető, hogy országosan a második legtöbb gépjárművet ebből a rendkívül széles típusválasztékot felvonultató márkából adták el, és a cég piaci részesedése Magyarországon az első két hónap adatai alapján megközelítette a 15%-ot.

Az Auto-Egerszeg Kft. Berzsenyi úti szalonja.– Sikeres évet zártunk, annak ellenére, hogy 2005-ben kissé elmaradtunk az elvárásoktól. Háromszáz új autót és 150 használt gépjárművet értékesítettünk. Az idén mindent megteszünk azért, hogy emelkedjenek ezek a számok – kezdte Bölecz László, az Auto-Egerszeg Kft. ügyvezetője. – Országos viszonylatban a Ford óriási sikereket könyvelhet el, az importőrök rangsorában a második helyet foglalja el. Ezt alátámasztja az a tény is, hogy az új típusválaszték folyamataként a következő 3 évben 11 új modell jelenik meg. Ezek közül az első az áprilisban piacra kerülő S-Max, amely egy egyterű, teljesen új autó. Ez a típus már megrendelhető, bár a hivatalos bemutatója csak április végén lesz.
A vásárlók által az egyik legkedveltebb gépkocsitípus a Fiesta, melyről sokan nem is gondolnák, hogy árban a legkedvezőbb, a hasonló felszereltséggel rendelkező márkák bármelyikéhez képest. Emellé – csakúgy mint az összes típus mellé – egy rendkívül kedvező hitelkonstrukciót tudunk biztosítani. Bátran mondhatom, hogy e téren is minden igényt ki tudunk elégíteni, bárkinek személyre szabott ajánlatot tudunk adni. Ez azt is jelentheti, hogy akár önerő nélkül elvihető egy Fiesta.

A másik igen kedvelt modellünk a Fusion, amely egy kényelmes családi autó. Az ár-érték aránya szintén a legkedvezőbb – és ez vonatkozik a többi típusra is –, mint az egyéb gépkocsimárkák hasonló kategóriájú és felszereltségű autói.
Még egy típust érdemes kiemelni. A Focus messze a legmegbízhatóbb autónak bizonyult a kategóriájában. Ezt a rangot sokáig a japán gépkocsik birtokolták, ám az 1–4 éves korú autókat vizsgálva a Focus lépett a dobogó legfelső fokára. A megújult típus megtartotta a régi változat minden előnyös tulajdonságát és jól bevált paraméterét, sőt, komfortosabb, tágasabb lett, ennek ellenére az ára nem változott, ezáltal az ár-érték arány ennél a típusnál is kedvezőbb lett. Haszongépjárművek tekintetében páratlan a kínálat. A Transitból például közel 150-féle változat létezik. Ennek köszönhetően minden vállalkozás tevékenységéhez tudunk megfelelő Transitot ajánlani, legyen az nyitott vagy zárt haszongépjármű – mondta az ügyvezető.

Bölecz László ügyvezető.Az Auto-Egerszeg Kft.-nél az új autók értékesítése, a használt autók forgalmazása, valamint az alkatrész-kereskedelem mellett teljes szolgáltatási palettával állnak az ügyfelek rendelkezésére. Minden gépkocsitípust szervizelnek, karosszériáznak és helyben fényeznek. Teljes körű a kárügyintézés – önálló kárfelvételi joggal rendelkeznek, éppúgy, mint bármely biztosító. Tehát az ügyfélnek nincs más dolga, mint bevinni az autót, ezután a márkakereskedésben ügyintéznek mindent. A folyamatosan fejlődő cég az ügyfelek még színvonalasabb kiszolgálása érdekében egy zöldmezős beruházást is tervez .
– Gépkocsivásárlás előtt érdemes a Ford márkakereskedésbe is ellátogatni, hiszen a legkisebbtől a luxuskategóriáig, valamint a haszongépjárművek között is nálunk mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb járművet. A vásárlók színvonalas kiszolgálása érdekében valamennyi típusból tartunk tesztautót, így az érdeklődők kipróbálhatják az egyes modelleket. A hitelkonstrukciók intézésében szintén minden segítséget megadnak munkatársaink. Létszámban is bővültünk, 32 dolgozónk segíti az ügyfeleket a gépkocsivásárlás lehetőségeiben. Végül még egy újdonságot szeretnék megemlíteni: áprilistól a szombati nyitva tartás mellett vasárnap délelőtt is várjuk az érdeklődőket és az ügyfeleket a Berzsenyi út 73. szám alatti szalonunkban – mondta végül Bölecz László.

vissza az elejére


A megújuló energiák hasznosításáért

JAGABER BERUHÁZÓ ÉS MÉRNÖKI IRODA KFT.

  A JAGABER Beruházó és Mérnöki Iroda Kft. a megújuló energiák alkalmazásának magas szintű megvalósítását vállalta fel – mondta elöljáróban Jagasics János ügyvezető igazgató. Az okleveles gépészmérnök és energiagazdálkodási szakmérnök korábban, mint az egyik tulajdonos, az energetikai beruházásokkal foglalkozó Konstruktív Kft.-ben tevékenykedett, majd a gazdasági társaság tulajdonosi köre úgy határozott, hogy külön-külön folytatja tevékenységét.

Jagasics János– Vállalkozásunk a megújuló energiák hasznosítására és népszerűsítésére jött létre az elmúlt évben. Jelenleg még sok a tennivalónk ezen energiaforrások hazai lehetőségeinek kiaknázása terén, pedig az emberiséggel egyidejű a megújuló energiák jelenléte, gondoljunk csak a Nap éltető melegére, a meleg vizű forrásokra, a folyók vízére. Ipari célú hasznosítása kezd ugyan már teret hódítani, széles körű lakossági felhasználása azonban még várat magára. Alkalmazásuk pedig jelentős szerepet játszhat a településfejlesztésben, például egy biogáz- áramot előállító erőmű alapanyag-ellátásának biztosítása fellendítheti a helyi mezőgazdaságot, s ez javára válhat az ott élőknek. A megújuló energiaforrások fokozott hasznosítása az egyre növekvő energiaárak miatt is elengedhetetlen, vitathatatlanul előnyös környezetvédelmi szempontból, továbbá csökkenti hazánk energiahordozó-import függőségét, emlékezzünk csak a januári orosz gázkorlátozásra, valamint hozzájárul a kiotói célok megvalósulásához.

Jagasics János hozzátette, az Európai Unió követelményrendszert állított fel a megújuló energiák alkalmazására, melyben véleménye szerint, Magyarország a többi tagállamhoz képest eléggé alávállalta magát. Gond az is, hogy a kormányzat főleg a nagyipari áramtermelők vonatkozásában és nem a lakosság körében segíti alkalmazásukat. A lakossági nagyságrendű fejlesztéseket a jelenlegi pályázatok nem támogatják, pedig a szakmai szervezetek, köztük a Magyar Épületgépészek Szövetsége megújuló energia tagozata – melynek elnökségi tagja – már több javaslatot tett a beruházást ösztönző támogatási program mielőbbi kidolgozására.

– A megújuló energiák hasznosítása tekintetében irodánkban tanácsadással szolgálunk, felvilágosítást adunk napkollektoros, hőszivattyús, biomassza-tüzelésű valamint napelemes, szélgenerátoros technológiákról – folytatta Jagasics János. – Más-más a lehetőség új illetve régi lakás esetén, mert az utóbbinál figyelembe kell venni azt is, hogy a meglévő, hagyományos fűtési rendszerek átalakítás nélkül többnyire nem alkalmasak alternatív rendszerek hatékony hasznosítására. A lakosság részéről egyébként van érdeklődés, de komolyabb szemléletváltásra van szükség ahhoz, hogy a régi lakás felújításakor, valamint új lakás építésekor minél többen döntsenek a megújuló energiák alkalmazása mellett. Érdemes tudni, a napkollektoros és hőszivattyús rendszerek a sugárzó, vagyis a padló-, fal- és mennyezetfűtések alkalmazását kiválóan szolgálják, előnyük még, hogy a nyári időszakban hűteni is lehet velük az épületeket.

Zalaegerszegen, a Mártírok útja 69. szám alatt várja az alternatív energetikai rendszerekről az érdeklődőket a Jagaber Beruházó és Mérnöki Iroda Kft., mely szaktanácsadással, épületgépészeti és hőenergetikai tervezéssel, pályázatok műszaki tartalmának elkészítésével, berendezések forgalmazásával és beruházások kivitelezésével is rendelkezésre áll. Referenciamunkájuk egyebek között Zalaegerszegen, a „Dél Hercegnője” 60 lakásos társasház (képünkön), ahol 200 négyzetméteres napkollektoros rendszer biztosítja a használati meleg víz 65 százalékát, ugyanilyen rendszert építettek ki 178 négyzetméteren a pölöskei szörpüzemben, valamint számos családi házat szereltek fel napkollektorral és hőszivattyús rendszerekkel.
További elérhetőségek: 30/939-9852, 30/560-1894, 92/599-114.
E-mail: jagaber@jagaber.hu

vissza az elejére


ZalaEgerszeG

Zalaegerszeg város honlapja

Zala Média online