vissza a Városháza 1. oldalára, 2. oldalára

Ajánlati felhívás

Délután

Pályázatot hirdet

Tisztelt zalaegerszegi ingatlantulajdonosok! 


AJÁNLATI FELHÍVÁS

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata a Közbeszerzésekről szóló 1995. évi XL. törvényben foglaltak szerint ajánlati felhívást tesz közzé a Zalaegerszeg, Városközpont szennyvízcsatornázása II./4. üteme kivitelezésére, az alábbi mennyiségekre:

Az eljárásra vonatkozó és a Közbeszerzési Értesítő 2000. augusztus 3-i számában megjelenő Ajánlati felhívást, ill. a kivitelezési feladat részletes ismertetését tartalmazó Kiírási dokumentációt a Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal, Műszaki Osztály, Közmű- és Mélyépítési Csoportjánál Nyikos Zoltánnál lehet 2000. augusztus 9-től munkaidőben átvenni.

Az ajánlat beadási határideje: 2000. szeptember 12.
Eredményhirdetés időpontja:
2000. szeptember 22.
A kivitelezés befejezési határideje:
2000. november 30.

vissza az elejére


DÉLUTÁN

Az idős emberek lelkisegélyszolgálata

Ha egyedül érzi magát,
Ha szeretné gondjait megosztani valakivel,
Ha segítségre szorul,

hívja ingyenes számunkat
06 80 200 866
A Matáv által támogatott, ingyenesen hívható szám

Ügyeleti idő a hét minden napján, hétvégén és ünnepnapokon is 18–21 óráig.

vissza az elejére


A Városi Hangverseny- és Kiállítóterem, valamint a Zalaegerszegi Fiú Kórusiskola Alapítvány pályázatot hirdet a Városi Fiúkórus vezetésére.

Olyan ambiciózus, szakmai végzettséggel rendelkezők jelentkezését várjuk, akik szakmai kihívásnak tekintik a Fiúkórus vezetését. A leendő karnagy feladata a kórus munkájának az irányítása, az utánpótlás folyamatos biztosítása.
A pályázatokat (szakmai önéletrajz, végzettséget igazoló okiratok, szakmai munkára vonatkozó elképzelések) a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem címére (8900 Zalaegerszeg, Ady u. 14.) kérjük eljuttatni 2000. augusztus 15-ig.

vissza az elejére


Tisztelt Zalaegerszegi Ingatlantulajdonosok!

Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy megkezdődött Zalaegerszeg város területének részletes felmérése, melyet az Alba Geotrade Rt. és a Hungarogeo ‘90 Kft. végez. A felmérés alapján egy korszerű, pontos, számítógépen kezelhető ingatlan-nyilvántartási térkép készül. A felmérő cégek szakembereinek méréseket kell végezni az ingatlanokon, s így elkerülhetetlen az Önök közreműködése is.
Kérjük, hogy az 1996. évi földmérési és térképészeti tevékenységről szóló törvény előírásainak megfelelően segítsék a földmérők munkáját!

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város
Polgármesteri Hivatala


Kezdő oldal

ZalaEgerszeG

Zala Média online